Opremanje Restorana

Zašto opremiti restoran s DOTA proizvodima?

Kako ugostiteljska industrija nastavlja rasti i razvijati se za restorane je važnije nego ikad ostaviti snažan dojam na svoje klijente.

Jedan od najjednostavnijih i najučinkovitijih načina za to je opremanje visokokvalitetnim, izdržljivim i lako održivim tekstilnim proizvodima s “DOTA” potpisom.

opremanje restorana dota 2
dota opremanje restorana 4

Kvalitetan tekstil je recept za uspješan restoran!

Bilo da želite potpuno opremiti restoran stolnjacima, nadstolnjacima, salvetama i dekorativnim detaljima ili obnoviti tekstil u svojem restoranu, DOTA nudi najveći izbor proizvoda za opremanje. Sa svojim fokusom na trajnost, funkcionalnost, pristupačnost i lakoću održavanja, naši proizvodi mudra su investicija za svakog vlasnika restorana.

Stolnjaci, salvete ili stolne trake bitne su komponente dobro postavljenog stola, a osim dekorativne, imaju i praktičnu svrhu jer štite površine od mrlja ili oštećenja. Zbog toga je važno odabrati visokokvalitetne tekstilne proizvode koji su atraktivni koliko izdržljivi. Kada je riječ o opremanju restorana imamo na umu izdržljivost i dugovječnost: naši proizvodi dizajnirani da izdrže sve uvjete užurbanog restoranskog okruženja. Kvalitetan tekstil uvelike utječe na cjelokupan dojam restorana i samo iskustvo objedovanja.

Ulaganje u visokokvalitetne tekstilne proizvode jednostavan je i učinkovit način poboljšanja izgleda i dojma vašeg restorana – pa zašto čekati? Počnite opremati svoj restoran najboljim već danas i uvjerite se u razliku koju DOTA proizvodi mogu učiniti za vaš restoran.

Spremni za savjetovanje?

Kako bi domijenke, vjenčanja i ostale proslave učinili zaista posebnima, pobrinite se da je interijer prigodno dekoriran. Od profinjenih zavjesa do svečano uređenih stolova i presvučenih stolica… Od kasičnog stila ili profinjenosti i elegancije, do modernih silueta i uzoraka – naši dizajneri spremni su za izazove.

Za restoran s prstohvatom stila

U srcu svakog dobrog objedovanja je dobro postavljen stol. Besprijekoran stolnjak i kreativno složena salveta mogu čak i jednostavan obrok učiniti sofisticiranim.

DOTA nudi široku paletu tekstilnih proizvoda posebno dizajniranih za ugostiteljstvo. Osim što su visoke kvalitete, naši materijali su dostupni i u raznim bojama i stilovima što olakšava stvaranje kohezivnog i modernog izgleda za vaš restoran.

Od klasičnih bijelih stolnjaka i salveta, do odvažnih uzoraka ili boja, DOTA ima sve što vam je potrebno da stvorite savršeno iskustvo objedovanja za svoje goste. Uredno postavljen stol je od velike važnosti no ne smijete zaboraviti na još ostale važne elemente cjelokupnog dojma – zavjese i dekore. Oni će podignuti vaš prostor na višu razinu i poslati stilsku poruku koja će privući i usputne prolaznike.

dota opremanje restorana 3

Specijaliteti naših stručnjaka

Od stvaranja stilskog i modernog izgleda do zaštite površina od oštećenja i mrlja, DOTA ima sve što vam je potrebno za stvaranje savršenog iskustva objedovanja za vaše klijente.

Naš tim stručnjaka će vas voditi u odabiru pravih proizvoda za restoran uzimajući u obzir vaše potrebe, proračun i preferencije. Stručnost i korisnička podrška osiguravaju da dobijete najbolje proizvode i usluge koji ispunjavaju vaša očekivanja.

Savjetovanje

Čak i ako niste sigurni odakle krenuti mi smo tu da vas usmjerimo. Kontaktirajte naš veleprodajni odjel kako bi vam naši djelatnici pružili potrebne informacije ili dogovorili susret.

Oni će rado doći k vama i pružiti vam stručne savjete oko efikasnog i estetski privlačnog rješenja. Slijedit će vašu viziju kako bi zamisao pretvorili u stvarnost, a ako se prvi put susrećete s opremanjem pomoći će vam osmisliti kreativan i funkcionalan dizajn ili ponuditi estetsko osvježenje već postojećeg uređenja.

Mjerenje i izrada po mjeri

Naručite tekstil koji će savršeno odgovarati potrebama vašeg restorana. Tim naših stručnjaka će precizno izmjeriti prostor za sljedeći korak u opremanju prostora.

Našekrojačice imaju dugogodišnje iskustvo u šivanju. One će pažljivo skrojiti i sašiti proizvode po mjeri vašeg restorana.

Dostava i montaža

Kada proizvodi budu gotovi pozvat ćemo vas da ih preuzmete u našem veleprodajnom prostoru u Dugopolju ili ponuditi dostavu na željenu adresu. S povjerenjem nam prepustite prijevoz proizvoda do vašeg restorana. Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u montaži i spretno će uštediti vaše vrijeme postavljanjem vodilica, zastornica, zavjesa i ostalih proizvoda iz naše ponude.

Kako do nas? 

Pošaljite nam upit na e-mail adresu: opremanje@dota.hr  

Ili se obratite izravno našem stručnom timu:  

Aida

099 737 1391 

aida@dota.hr

Antonela 

099 480 3142

 antonela@dota.hr  

Posjetite nas u veleprodajnom i izložbenom salonu u Dugopolju na adresi Dugopoljska 29