O nama

Melvan Trading d.o.o bavi se proizvodnjom, uvozom i distribucijom cjelokupnog asortimana tekstila za kućanstvo, turizam i ugostiteljstvo. Osnovan 1995. godine kao veleprodaja, ubrzo počinje i sa svojom maloprodajnom djelatnosti pod dobro poznatim imenom – DOTA te danas broji ukupno 14 fizičkih maloprodajnih prodavaonica, webshop dota.hr te veleprodajni izložbeni salon u sklopu sjedišta u Dugopolju.

Tvrtka uz sebe veže skoro tri desetljeća tradicije vrhunske kvalitete tekstilnih proizvoda. Bilo da želite opremiti svoj dom, apartman, restoran, hotel ili brod – tu smo za vas!

U izložbenom salonu u Dugopolju od naših stručnih djelatnika, iz prve ruke, saznajte sve informacije o opremanju hotela, apartmana, restorana ili brodova tekstilnim proizvodima. Razgledajte ponudu, sami dotaknite i osjetite njegovu kvalitetu i posavjetujte se sa našim iskusnim timom.

dota opremanje apartmana 1
dota-opremanje-apartmana- 2

Kako bismo vam maksimalno uštedjeli vrijeme, nudimo usluge izmjere, šivanja i montaže po mjeri. Naši dobro informirani djelatnici će precizno izmjerit vaš prostor, pomoći vam u izboru odgovarajućih materijala, boja i uzoraka za krajnji, ugodan i moderan izgled. Naše krojačice pažljivo će skrojiti i sašiti proizvode po vašim mjerama, a pouzdani dostavljači osigurat će da ih dobijete u najkraćem mogućem roku te montirati odabrane vodilice, karniše, zavjese i dekore, na vaše zadovoljstvo!

Za još efikasniju i bržu uslugu, naručiti kućni tekstil šivan po mjeri, dogovoriti mjerenje objekata, montažu i ostale veleprodajne usluge možete putem telefona ili e-maila, a naši djelatnici će vas rado posjetiti u vašem prostoru. Cilj nam je kvalitetnim i jedinstvenim tekstilom, vašu viziju unutarnjeg izgleda hotela, apartmana, broda ili restorana, pretvoriti u stvarnost.

Čini nas ponosnim biti dio vaše ponude i zbog toga ažurno ulažemo u znanje i edukaciju naših zaposlenika, kvalitetu naših proizvoda te pratimo trendove kako bismo vam mogli ponuditi kreativna, i praktična rješenja za opremanje.

Melvan trading d.o.o – DOTA – opremanje s više mota!

Kako do nas?

Pošaljite nam upit na e-mail adresu: Opremanje@dota.hr

Ili se obratite izravno našem stručnom timu:

Aida

099 737 1391

aida@dota.hr

Antonela

099 480 3142

antonela@dota.hr

Posjetite nas u veleprodajnom i izložbenom salonu u Dugopolju na adresi Dugopoljska 29