Opremanje Brodova

Zašto opremiti brod s DOTA proizvodima?

Bilo da želite potpuno opremiti brodove tekstilnim proizvodima ili obnoviti svoju posteljinu, ručnike ili navlake, DOTA nudi najveći izbor tekstila za opremanje. Sa svojim fokusom na trajnost, funkcionalnost, pristupačnost i održivost, naši proizvodi pametna su investicija za svakog vlasnika plovila.

Sa skoro tri desetljeća iskustva, DOTA se etablirala kao vodeći brend u ovoj industriji pružajući niz proizvoda i usluga koje zadovoljavaju jedinstvene potrebe vlasnika kuća i upravitelja nekretninama u turizmu.

dota-opremanje-broda-2

Kvaliteta koja se ne može poljuljati

Ako posjedujete brod ili charter, znate koliko je važno da je Vaše plovilo dobro održavano izvana i iznutra. Jedan od najboljih načina za unutarnje održavanje je opremanje visokokvalitetnim tekstilnim proizvodima.

Jedna od primarnih prednosti tekstilnih proizvoda DOTA je njihova dugotrajnost. Budući da su izrađeni od visokokvalitetnih materijala, manja je vjerojatnost da će izblijedjeti, potrgati se ili brzo istrošiti. To znači da možete dulje uživati u svom brodskom tekstilu, a da ne morate brinuti o čestoj zamjeni.

Naši proizvodi su izrađeni od najkvalitetnijih dostupnih materijala I dizajnirani da izdrže sve morske uvjete: od vlage i soli do vrućine sunca. Bilo da tražite posteljinu, ručnike ili navlake, proizvodi DOTA izrađeni su da traju.

Spremni za savjetovanje?

Svaki vlasnik broda ima svoj jedinstven ukus, stil i preferencije kada je u pitanju opremanje plovila. Kako bi izgled vašeg plovila osvojio svakog gosta, posavjetujte se s našim stručnjacima za dizajn već danas!

Miran san čak i uz nemirno more

Još jedna prednost proizvoda DOTA je njihova funkcionalnost. U našoj ponudi ćete pronaći proizvode dizajnirane baš po vašoj potrebi, prilagođene interijeru vašeg broda. To znači da možete udobno i mirno spavati s posteljinom izrađenom po mjeri, izrađenoj da izdrži sve uvjete plovidbe.

Udobnost broda je od velike važnosti za stvaranje opuštajućeg, privlačnog i ugodnog prostora. Izaberite udobnu posteljinu koja garantira miran san. S ručnicima iz naše ponude nećete pogriješiti. Dizajnirani su da budu super upijajući, tako da se možete brzo osušiti nakon plivanja ili tuširanja. Izaberite između laganih ručnika jednostavnih za pakiranje ili ručnika veće gustoće za dodatnu udobnost kada se odlučite za sunčanje na obali.

Uz posteljinu i ručnike, DOTA nudi i široku ponudu proizvoda za tapeciranje. Bez obzira želite li ažurirati jastuke svog plovila, obnoviti ležaljke ili dodati novo ruho prostoru za sjedenje – DOTA vas pokriva.

dota-orpemanje-broda-3
dota-opremanje-brodova-4

U moru istih – budite drugačiji

Izaberite klasičnu posteljinu za opremanje kako bi istaknuli čistoću i eleganciju broda ili odaberite neki od prigodnih morskih motiva kako bi ostali vjerni klasičnom mornarskom ugođaju. Nemojte podcijeniti važnost dekorativnih tekstilnih proizvoda. Naši dekorateri pomoći će vam pri odabiru tekstila kojima ćete se izdvojiti iz mora ostalih brodskih interijera.

Naši dekorativni proizvodi su dostupni u širokom rasponu boja i uzoraka pa ćete lako pronaći ono što savršeno odgovara dizajnu vašeg plovila. Bez obzira preferirate li klasične nautičke pruge ili odvažne moderne uzorke, DOTA ima ponešto za svačiji ukus.

U uređenju interijera plovila, praktičnost je važnija nego kod ostalih objekata i upravo zbog toga će vas naši stručnjaci savjetovati kako odabrati estetski privlačne, a ujedno i praktične artikle: Zavjese pružaju zaštitu, ali i pomažu blikovati prostor. Dekorativne jastučnice daju dodatan estetski detalj, ali imaju veliku ulogu u udobnosti namještaja.

Ukrasni prekrivači pružaju dodatnu toplinu u hladnim ljetnim noćima ili prijelaznim razdobljima, ali mudro odabrani dizajn prekrivača igra veliku ulogu u izražavanju željenog stila. Naša kolekcija tkanina i dizajna nudi beskrajne mogućnosti za poboljšanje estetike vašeg plovila istovremeno osiguravajući maksimalnu udobnost za vas i vaše goste.

Prepustite kormilo našim stručnjacima

Opremanje brodova odgovarajućim tekstilnim proizvodima može biti izazovno, osobito za nove vlasnike plovila ili one s ograničenim iskustvom u pomorskoj industriji.

Naš tim stručnjaka će vas voditi u odabiru pravih proizvoda za vaš brod, uzimajući u obzir vaše potrebe, proračun i preferencije. Stručnost i korisnička podrška osiguravaju da dobijete najbolje proizvode i usluge koji ispunjavaju vaša očekivanja.

Savjetovanje

Čak i ako niste sigurni odakle krenuti mi smo tu da vas usmjerimo.
Kontaktirajte naš veleprodajni odjel kako bi vam naši djelatnici pružili potrebne informacije ili dogovorili susret.

Oni će rado doći k vama i pružiti vam stručne savjete oko efikasnog i estetski privlačnog rješenja. Slijedit će vašu viziju kako bi zamisao pretvorili u stvarnost, ako se prvi put susrećete s opremanjem pomoći će vam osmisliti kreativan i funkcionalan dizajn ili ponuditi estetsko osvježenje već postojećeg uređenja.

Mjerenje i izrada po mjeri

Kako bi iskoristili svaki kutak broda na efikasan način birajte proizvode izrađene po mjeri.

Naručite uslugu mjerenja i naši stručnjaci precizno će izmjeriti prostor za sljedeći korak u opremanju prostora. Naše krojačice imaju dugogodišnje iskustvo u baratanju tekstilom. One će pažljivo skrojiti i sašiti proizvode po mjeri vašeg broda.

Dostava i montaža

Kada proizvodi budu gotovi pozvat ćemo vas da ih preuzmete u našem veleprodajnom prostoru u Dugopolju ili ponuditi dostavu na željenu adresu. S povjerenjem nam prepustite prijevoz proizvoda do luke, ali i njihovo postavljanje. Naši djelatnici imaju iskustvo u montaži i umjesto vas će postaviti željene proizvode.

Kako do nas? 

Pošaljite nam upit na e-mail adresu: opremanje@dota.hr  

Ili se obratite izravno našem stručnom timu:  

Aida

099 737 1391 

aida@dota.hr

Antonela 

099 480 3142

 antonela@dota.hr  

Posjetite nas u veleprodajnom i izložbenom salonu u Dugopolju na adresi Dugopoljska 29