Opremanje Apartmana

Zašto opremiti apartman ili kuću za odmor s DOTA proizvodima?

Iza dobro poznatog brenda DOTA stoji, Melvan trading d.o.o – profesionalna tvrtka za opremanje tekstilom, specijalizirana za pružanje visokokvalitetnih i stilskih rješenja za uređenje interijera hotela, apartmana, restorana, brodova…

Sa skoro tri desetljeća iskustva, DOTA se etablirala kao vodeći brend u ovoj industriji pružajući niz proizvoda i usluga koje zadovoljavaju jedinstvene potrebe vlasnika kuća i upravitelja nekretninama u turizmu.

dota opremanje apartmana 1
dota-opremanje-apartmana- 2

Posteljina kojoj ćete se rado vraćati svake turističke sezone

Svaki dobar iznajmljivač zna cijeniti dugotrajnost, izdržljivost i lakoću održavanja tekstila za opremanje. Budući da su apartmani i kuće za odmor izloženi čestoj izmjeni gostiju, važno je odabrati materijale koji su dovoljno čvrsti da izdrže učestalo korištenje. DOTA koristi visokokvalitetne materijale koji nisu samo izdržljivi, već se i lako održavaju.  

Jednostavnost korištenja je vrlo važan čimbenik u opremanju nekretnina tekstilnim proizvodima, a naši proizvodi dizajnirani su tako da budu jednostavni za korištenje i laki za održavanje što ih čini idealnim za apartmane i kuća za odmor.

Osigurajte svojim gostima novu, čistu i kvalitetnu posteljinu kako bi se u vaš smještaj vraćali dugi niz godina.  

Spremni za savjetovanje?

Naši djelatnici će vam preporučiti proizvode najpogodnije za uvjete užurbane turističke sezone kao što su jastuci, ručnici i posteljina koji se mogu prati na visokim temperaturama, jastučnice i prekrivači koji se lako peglaju i čija boja je postojana i nakon mnogobrojnih pranja

Za kvalitetan odmor potreban je kvalitetan san

Vlasniku ili voditelju nekretnine u turizmu bitno je stvoriti okruženje koje će privući potencijalne goste i učiniti njihov boravak što ugodnijim. Opremanje objekta tekstilom ima ključnu ulogu u postizanju udobnosti i topline prostora. Bilo da se bavite zimskim ili ljetnim turizmom DOTA vas pokriva na svim lokacijama.

Obzirom da je vašim gostima vaš smještaj privremeni dom osigurajte im udobnost i ugođaj topline kakve imaju kod kuće. Pobrinite se da vaš apartman ima dovoljan broj jastuka te dodatne deke ili prekrivače kako bi zagarantirali udobnost i ugodan boravak.

Najpogodnije proizvode za stvaranje ugodne atmosfere možete pronaći u našoj bogatoj ponudi. Ukoliko se bavite ljetnim turizmom opremite svoj objekt prozračnom posteljinom koja omogućava koži da diše, laganim prekrivačima ili kvalitetnim ručnicima za plažu. Ako se pak bavite zimskim turizmom osigurajte gostima toplinu i udobnost DOTA poplunima ili mekanim dekama

opremanje apartmana dota -4

Interijer dostojan prizora s razglednice

Zanimljiv interijer može utjecati na čitav godišnji odmor gosta stoga je važno uložiti trud u dizajn smještajnog objekta. Bitno je uzeti u obzir različite čimbenike poput lokacije i stila kako biste stvorili privlačan i funkcionalan životni prostor, ali i privukli goste jedinstvenošću svojeg objekta.

DOTA nudi širok raspon stilova i uzoraka, omogućujući vlasnicima nekretnina da stvore jedinstven i privlačan izgled svojih smještajnih jedinica. Izdvojite se od svoje konkurencije jedinstvenim izgledom i interijerom koji ostavlja bez daha. Od klasičnih cvjetnih uzoraka do suvremenih geometrijskih oblika ili jednobojnih, minimalističkih rješenja, DOTA ima ponešto za svačiji ukus i stil.

Nudimo niz mogućnosti prilagodbe, omogućujući vlasnicima nekretnina da personaliziraju svoja rješenja za tekstilno opremanje doma kako bi zadovoljila njihove specifične potrebe. Nudimo vam usluge vezenja po narudžbi, omogućujući da našim proizvodima dodate svoje logotipe kako biste se istaknuli među konkurencijom. Naši stručnjaci će za vas doći do rješenja za posteljinu za krevete različitih ili nestandardnih veličina, osiguravajući da svaki gost ima jedinstveno iskustvo u vašem smještaju.

Naši stručnjaci vas vode na putu do uspješne sezone

Opremanje je ključni aspekt upravljanja nekretninom za iznajmljivanje. Njime se stvara primamljiv i udoban životni prostor za goste, a igra veliku ulogu u isticanju nekretnine iz široke ponude konkurenata.

DOTA nudi širok raspon visokokvalitetnih tekstila i vrhunskih usluga kako bi vlasnicima nekretnina za iznajmljivanje pomogli postići svoje ciljeve i uspješnu sezonu. Surađujući s nama, vlasnici nekretnina mogu osigurati da su njihove nekretnine za iznajmljivanje potpuno namještene i dobro održavane, ujedno pružajući vrhunsko iskustvo boravka svojim gostima 

Savjetovanje

Čak i kada niste sigurni odakle krenuti mi smo tu da vas usmjerimo. Kontaktirajte naš veleprodajni odjel kako bi vam naši djelatnici pružili potrebne informacije ili dogovorili susret.

Oni će rado doći k vama i pružiti vam stručne savjete oko efikasnog i estetski privlačnog rješenja za opremanje apartmana ili kuće za odmor. Slijedit će vašu viziju kako bi zamisao pretvorili u stvarnost, a ako se prvi put susrećete s opremanjem pomoći će vam osmisliti kreativan i funkcionalan dizajn ili ponuditi estetsko osvježenje već postojećeg uređenja

Mjerenje i izrada po mjeri

Naručite tekstil koji će savršeno odgovarati potrebama vašeg apartmana ili kuće za odmor. Tim naših stručnjaka će precizno izmjeriti prostor za sljedeći korak u opremanju tekstilom.

Nadalje, naše krojačice koje imaju dugogodišnje iskustvo u industriji tekstila će pažljivo skrojiti i sašiti proizvode po mjeri vaše kuće za odmor. 

Personalizirani proizvodi

Nudimo vam usluge vezenja po narudžbi, omogućujući da našim proizvodima dodate svoje logotipe kako biste se istaknuli među konkurencijom. Naručite posteljinu s personaliziranim ušivnim etiketama ili ručnike s logom svoje tvrtke 

Dostava i montaža

Kada proizvodi budu gotovi pozvat ćemo vas da ih preuzmete u našem veleprodajnom prostoru u Dugopolju ili ponuditi dostavu na željenu adresu. S povjerenjem nam prepustite prijevoz proizvoda do vašeg restorana. Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u montaži i rado će vam uštediti vrijeme postavljanjem naših proizvoda u vaš apartman ili kuću za iznajmljivanje. 

Kako do nas? 

Pošaljite nam upit na e-mail adresu: opremanje@dota.hr  

Ili se obratite izravno našem stručnom timu:  

Aida

099 737 1391 

aida@dota.hr

Antonela 

099 480 3142

 antonela@dota.hr  

Posjetite nas u veleprodajnom i izložbenom salonu u Dugopolju na adresi Dugopoljska 29