Opremanje Hotela

Zašto opremiti hotel s DOTA proizvodima? 

Iza dobro poznatog brenda DOTA stoji Melvan trading d.o.o – profesionalna tvrtka za opremanje, specijalizirana za pružanje visokokvalitetnih i stilskih rješenja za uređenje interijera hotela.

Sa skoro tri desetljeća iskustva, DOTA se etablirala kao vodeći brend u ovoj industriji pružajući niz proizvoda i usluga koje zadovoljavaju jedinstvene potrebe tržišta. 

dota opremanje hotela 2

Kvalitetnom posteljinom do 5 zvjezdica 

Po dolasku u hotelsku sobu ili apartman svaki gost očekuje čist, uredan i udoban krevet, a svaki dobar vlasnik ili voditelj hotela zna da kvalitetu smještaja određuje kvalitetna posteljina. DOTA, s gotovo tri desetljeća iskustva u opremanju tekstilom, ima sve potrebno kako biste opremili hotel, vilu ili luksuzni apartman. Osigurajte udobnost kvalitetnim jastucima od izdržljivih prirodnih materijala i onima dugotrajnim punjenjem s antialergijskim svojstvima.

Klasične bijele, platnene ili satenske plahte neizostavan su dio svake hotelske sobe ili predsjedničkog apartmana, a ukoliko vaš hotel odražava jedinstveni stil, izbor naših uzoraka i boja neće vas ostaviti ravnodušnima. Izračene su od izdržljivog pamuka koji je prilagođen uvjetima svakoga hotela: užurbanoj sezoni i čestoj izmjeni, pranju na visokim temperaturama i sušenju u sušilicama.

Jednaku izdržljivost ćete pronaći i u ručnicima s DOTA potpisom. Iznimne su gustoće i zavidne mekoće, omogućavaju lako upijanje tekućine i šalju jasnu poruku o statusu vašeg hotela i kvaliteti usluge. 

Spremni za savjetovanje?

Tekstil ima ključnu ulogu u kreiranju unutrašnjeg izgleda hotela: Doprinosi cjelokupnoj estetici i može imati veliki utjecaj na čitavo iskustvo boravka u njemu.

Osim toga, tekstil šalje jasnu poruku o stilu vašega hotela. Je li on luksuzan i ekskluzivan, rustikalan i autentičnan ili pak moderan i razigran. Naši educirani savjetnici sa zadovoljstvom će pomoći pretvoriti vašu viziju u stvarnost.  

Interijer o kojem će svi pričati  

Zavjese su vrlo bitan dio hotelske sobe i dizajna interijera uopće. Oni osiguravaju privatnost, štite od sunca, ali doprinose i ukupnoj estetici hotelske sobe ili predvorja. Ponosni smo na ponudu zavjesa u DOTI jer imamo kvalitetne i izdržljive materijale koje je lako održavati, a u našem asortimanu pronaći ćete čitavu lepezu boja i uzoraka koja će se uklopiti u različite stilove i preferencije.

Željeni efekt možete vrlo brzo možete postići jednostavnošću klasičnih zavjesa ili odabirom profinjenih dekora. Osigurajte potpunu zaštitu od svjetlosti sa zavjesama koje pružaju potpuno zatamnjenje ili se dodatno osigurajte nezapaljivim materijom.

Ostali dekorativni elementi poput ukrasnih jastučnica, traka za krevet, stiliziranih prekrivača ili drugih dekorativnih proizvoda pomoći će da interijer vašeg hotela, hotelske sobe ili predsjedničkog apartmana izgleda sofisticirano i profinjeno.  

dota opremanje hotela 5

Tekstil uz koji se možete opustiti 

Nudi li vaš hotel dodatne pogodnosti poput wellnessa, teretane ili bazena? DOTA oprema i u toj sferi. Razinu kvalitete vaše usluge često određuje upravo izbor ručnika stoga odaberite gusti, mekan i lako upijajući ručnik kako bi svojim proizvodima poslali jasnu poruku o kvaliteti svoje usluge. U našoj ponudi pronaći ćete ručnike za kupaonu, bazen ili plažu dostojne najekskluzivnijih hotela.

Ne zaboravite hotel opremiti pamučnim ogrtačima od ugodnog frotira, mekanog pliša ili brzoupijajućewaffle“ teksture kako bi svakome tko je odsjeo u vašem hotelu pružili ekskluzivan tretman. Ukoliko želite obnoviti jastuke za ležaljke, naše krojačice će skrojiti proizvode po vašoj mjeri od izdržljivih i udobnih materijala, a naši dizajneri će pomoći da odaberete tekstil koji će se savršeno uklopiti u stil vašeg hotela.  

Uštedite svoje vrijeme uz usluge naših stručnjaka 

Opremanje je ključni aspekt upravljanja hotelom, a kvaliteta posteljine određuje i kvalitetu same usluge. DOTA nudi širok raspon visokokvalitetnih tekstila i vrhunskih usluga kako bi vlasnicima hotela i luksuznih vila pomogli postići svoje ciljeve.  

Savjetovanje

Čak i kada niste sigurni odakle krenuti mi smo tu da vas usmjerimo. Kontaktirajte naš veleprodajni odjel kako bi vam naši djelatnici pružili potrebne informacije ili dogovorili susret. Oni će rado doći k vama i pružiti vam stručne savjete oko efikasnog i estetski privlačnog rješenja.

Slijedit će vašu viziju kako bi zamisao pretvorili u stvarnost, a ako se prvi put susrećete s opremanjem pomoći će vam osmisliti kreativan i funkcionalan dizajn ili ponuditi estetsko osvježenje već postojećeg uređenja.  

Mjerenje i izrada po mjeri

Naručite tekstil koji će savršeno odgovarati potrebama vašeg hotela ili luksuzne vile. Tim naših stručnjaka će precizno izmjeriti prostor za sljedeći korak u opremanju.

Nadalje, naše krojačice koje imaju dugogodišnje iskustvo u industriji tekstila će pažljivo skrojiti i sašiti proizvode po vašoj mjeri. 

Personalizirani proizvodi

Osim toga, nudimo vam usluge vezenja po narudžbi, omogućujući da našim proizvodima dodate svoje logotipe kako biste se istaknuli među konkurencijom.

Naručite posteljinu s personaliziranim ušivnim etiketama ili ručnike s logom svojeg hotela kako bi bili prepoznatljivi među konkurentima i podignuli svoju uslugu na višu razinu. 

Dostava i montaža

Kada proizvodi budu gotovi pozvat ćemo vas da ih preuzmete u našem veleprodajnom prostoru u Dugopolju ili ponuditi dostavu na željenu adresu.

S povjerenjem nam prepustite prijevoz proizvoda do vašeg hotela. Naši djelatnici imaju dugogodišnje iskustvo u montaži i rado će uštediti vaše vrijeme postavljanjem naših proizvoda u vaš hotel. 

Kako do nas? 

Pošaljite nam upit na e-mail adresu: opremanje@dota.hr  

Ili se obratite izravno našem stručnom timu:  

Aida

099 737 1391 

aida@dota.hr

Antonela 

099 480 3142

 antonela@dota.hr  

Posjetite nas u veleprodajnom i izložbenom salonu u Dugopolju na adresi Dugopoljska 29